fbpx

Word partner bij ons!

Het beste netwerk voor zelfstandige ondernemers in de verkoopbranche

Een goed uurtarief; Gemiddeld kunnen onze partners €87,50 per uur factureren;

Bij ons hoef je nooit alleen te werken, maar het kan wel. Binnen ons netwerk werk je samen met professionals die dezelfde passie voor verkoop en ondernemen hebben;

Als partner krijg je bij ons alle vrijheid om zelf je werkdagen in te richten. Bepaal altijd zelf wanneer je een verkoopopdracht wilt uitvoeren;

Jezelf aansluiten bij ons netwerk en veel kunnen factureren is leuk voor de korte termijn. Maar ook op lange termijn steken wij energie in jou. Persoonlijke en zakelijke groei staat centraal in ons netwerk;

Start hier jouw nieuwe avontuur

Ook partner worden bij Brand Solutions?

Wil jij ook jouw verkoopniveau en inkomstenniveau fors verhogen? Sluit je aan bij ons netwerk van zelfstandige verkopers en trek met elkaar eropuit. Als partner kun je bij ons verschillende opdrachten uitvoeren. Dit doe je met name face-to-face en deur-aan-deur. 

Binnen ons netwerk zijn de opties onbegrenst. Zo hebben we zelfs een vestiging gehad op Bali en zijn wij ook in de toekomst van plan om werken in het buitenland weer mogelijk te maken. Of zou je graag een eigen salesteam willen opzetten? Ook dat kan bij ons!

Laten we snel eens contacten om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

75%

Je bent er bijna.

Hoe kunnen we contact met je opnemen? We nemen dan binnen twee werkdagen contact  met je op om een kennismaking in te plannen bij ons op kantoor.

Je gegevens zijn veilig

Heb jij het lef en durf jij het aan? 
Start hier direct jouw nieuwe avontuur

Je eigen e-learning, altijd bij de hand en zelf jouw leertempo bepalen. 

Met onze digitale producten zoals e-books, video cursussen en podcasts kun je altijd en overal trainingen volgen. We bieden trainingen aan op het gebied van online marketing, verkopen en management. 

Je kunt eenvoudig door de verschillende modules navigeren en daarnaast heb je altijd inzage in jouw voortgang. Zodra een module bekeken is wordt deze in het overzicht afgevinkt.

Collega's gingen je al voor

Krijgen wij als werkgever als cijfer

Brand Solutions groeit. Daarom zijn we op zoek naar zelfstandige ondernemers die zich willen aansluiten bij ons netwerk. Kun jij een goed uurtarief op waarde schatten?  Wil je investeren in jouw zakelijke ontwikkeling? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ben jij

Een commercieel talent;

Doordeweeks beschikbaar tussen 10:00 en 18:00;

Je beheerst de Nederlandse taal goed;

Je wil altijd beter worden en beste zijn;

Groningen

Westerkade 16-4
9718AS, Groningen
T: 06 40046489
E: groningen@brand-solutions.nl

Leeuwarden

Nieuwstad 30
8911CT, Leeuwarden
T: 06 40046489
E: leeuwarden@brand-solutions.nl

Stadskanaal

Semskade 74
9503 RC, Stadskanaal
T: 06 40046489
E: groningen@brand-solutions.nl

Amersfoort

Stadsring 115
3817 AX, Amersfoort
T: 06 40046489
E: amersfoort@brand-solutions.nl