fbpx

Fieldmarketing

Werken wij binnenkort voor jou?

%

Groei per jaar

Aantal vestigingen

Aantal collega's

Geworven abonnees

Brand Solutions is ontstaan door een sterke passie voor direct sales. Wij hebben een eigen direct sales filosofie en visie ontwikkeld in de afgelopen jaren en door vernieuwing, hebben wij bestaansrecht gekregen.

Doortastend

Geen berg is ons te hoog, wij houden van avontuur en zijn altijd op zoek naar uitdagingen. Wij voeren ons werk uit met veel overtuiging, passie en karakter. Brand Solutions heeft een missie: wij creëren het verbindende element tussen de consument en opdrachtgever.

Leeromgeving

Brand Solutions is een leerbedrijf, waarbij werknemers de kans krijgen om zich te ontwikkelen tot topverkoper. De ontwikkeling van werknemers staat centraal en iedereen wordt uitgedaagd om ondernemend te worden en het maximale uit zichzelf te halen. Door continue training en opleiding worden onze werknemers uitgedaagd om uit hun comfortzone te stappen. Op deze manier halen wij het talent uit onze mensen.

Toonaangevend

Met onze vernieuwende en betrouwbare verkoopmethodiek zijn wij onderscheidend. Keer op keer boeken wij resultaat met huis-aan-huis verkoop en zijn wij op dit gebied marktleider geworden in de dagbladenverkoop in Nederland.

Onze opdrachtgevers

Brand Solutions staat voor goed getrainde mensen, hoogstaande kwaliteit en een uitstekend resultaat. Onze verkoopteams bereiken vanuit Nijmegen, Utrecht en Groningen uw doelgroep op een doeltreffende en creatieve manier.

Op onze direct sales afdeling worden de verkoopteams getraind om een luisterend oor te zijn zodat uw klanten zich gewaardeerd en begrepen voelen. Door te luisteren naar wat uw klanten willen, zullen wij hier op de juiste manier op inspelen. Wij verkopen uw product niet, uw product verkoopt zichzelf!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.