fbpx

Aantal openstaande vacatures

Groningen

Utrecht

Nijmegen

Geloof jij, net zoals wij, dat persoonlijke ontwikkeling centraal hoort te staan binnen een bedrijf?

Met het doorlopen van ons ontwikkelingsprogramma Brand to Success bieden wij jou afwisselende werkzaamheden, onvergetelijke ervaringen, nieuwe levensinzichten en continue uitdaging om het beste uit jezelf te halen.

Zo kun je bij ons aan de slag als telefonisch verkoper op Bali, kun jij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van onze collega’s of kun je andere bedrijven gaan voorzien van advies op het gebied van verkoop.

 

Het leuke bij ons?

 

» Zelf bepalen wanneer je werkt

» Goed geld verdienen

» Werken in een gezellig team

» Continue uitdaging

Werken als

Accountmanager Google Streetview

Accountmanager met doorgroeimogelijkheden tot Google consultant – goed geld verdienen terwijl jij jezelf volop ontwikkelt. 

Vanuit de rol van campagnemanager groei je door naar google consultant, waarbij je geworven klanten gaat helpen met online marketing campagnes.

Keer op gesolliciteerd in de afgelopen 24 uur

Field Marketeer Loten – Nieuw!

Als ambassadeur van de Nationale Postcode Loterij geven wij huis aan huis een gratis eerste trekking weg waarbij mensen maar liefst 107 goede doelen steunen en tevens kans maken op mooie geldprijzen! 

Keer op gesolliciteerd in de afgelopen 24 uur

Field Marketeer Dagbladen

Voor Telegraaf mediagroep, Persgroep en NDC mediagroep maken wij menen blij door mensen huis aan huis een gratis krant aan te bieden waarna mensen mee kunnen doen aan leuke acties. 

Keer op gesolliciteerd in de afgelopen 24 uur