fbpx

“De meeste mensen ruilen hun tijd om voor geld. Degenen die rijk worden, ruilen prestaties om voor geld. Dit heb ik bij Brand Solutions geleerd.”

Op welk project wil jij werken?

Werken in het buitenland

Wij geloven in het nieuwe werken waarbij we slimmer, efficiënter en effectiever gebruik maken van nieuwe technologieën. Dit maakt het mogelijk dat jij voor ons over heel de wereld kan werken. Vanaf februari 2019 sturen wij onze eerste groep collega’s op werkvakantie naar Bali. Van daaruit kun jij Nederlandse ondernemers benaderen namens de grootste en bekendste zoekmachine van de wereld.

Consultant

Wanneer jij bij ons gaat beginnen, word je opgenomen in het opleidingsprogramma “Brand to Succes”. Indien jij ambitie hebt, werk jij er naartoe om sales consultant te worden. Hierbij help jij andere bedrijven met het implementeren van onze verkoopfilosofie. De kennis die jij hebt opgedaan tijdens je loopbaan bij  Brand Solutions, kun jij als consultant gaan gebruiken om andere ondernemingen te laten groeien.

Adviseur duurzaamheid

Samen met een grote groep studenten draag jij bij aan een groener en beter Nederland. Dit doen wij door huis-aan-huis mensen bewust te maken van het bestaan van vernieuwende huuropties voor zonnepanelen. Indien men geïnteresseerd is noteer je de gegevens zodat een duurzaamheidsexpert contact kan opnemen om de opties te bespreken met de consument.

Gratis bezorgservice

In heel Nederland krijgt men een gratis krant bezorgd. Het doel van de gratis bezorgservice is het bijdragen aan een positief imago van de krant. Nadat jij binnen wordt uitgenodigd voor een bakje koffie, geeft men vaak aan dat de krant te duur is of dat men liever het nieuws via internet volgt. Veel klanten zijn benieuwd of je toevallig nog een leuke actie hebt voor de internet- of papierenkrant. Ook dat is mogelijk!

Markten en events

Op markten, braderieën en events vertegenwoordig jij de gaafste opdrachtgevers. Hier bereik jij een doelgroep die huis-aan-huis lastiger te bereiken is. Namelijk de koopjesjager die op zoek is naar de beste deals. Je wordt uitvoerig getraind in het aanbieden van goedkope acties op de juiste manier, zodat jij precies weet hoe je de klant moet overtuigen. Op markten en braderieën ga jij het meest verdienen.

Wil je meer weten? Vraag het aan een collega!

Nikki

Nikki is tijdens haar studententijd begonnen met werken bij Brand Solutions. Wat begonnen is als een bijbaan is uitgegroeid naar een fulltime baan nu ze afgestudeerd is.

Zij houdt ervan om mooie verhalen te vertellen en kan jou precies uitleggen of werken bij ons bij jou past.

Onze opdrachtgevers