fbpx

Dit bieden wij jou (o.b.v. 40 uur)

Een goed salaris; een combinatie van een vast basissalaris en een resultaatafhankelijke bonus. Jouw vaste basissalaris is € 1.870,- bruto per maand (o.b.v. 40 uur per week). Aangevuld met prestatietoeslagen kan je brutosalaris oplopen tot € 4.895,- bruto per maand.

Onvergetelijke ervaringen. Zo hadden wij in 2019 een tijdelijke vestiging op Bali. I.v.m. corona nu niet.

Volop doorgroeimogelijkheden. Zo kun je van vertegenwoordiger doorgroeien naar een managementrol, fieldcoach of accountmanager.

Een professioneel en leuk team. We organiseren regelmatig leuke teamuitjes en alle vertegenwoordigers zetten zich 100% in voor het behoud van de vrije pers in Nederland.

Diverse verkoop-, communicatie- en online trainingen;

Start hier jouw nieuwe avontuur

Wat ga je doen als Vertegenwoordiger buitendienst?

Voor onze vestigingen in Groningen, Utrecht en Nijmegen hebben we een openstaande vacature voor een vertegenwoordiger buitendienst.

Goed geld verdienen en een gezellige werksfeer vinden wij erg belangrijk. Maar waar wij ons vooral in onderscheiden is een sterke basis leggen voor een succesvolle loopbaan, en deze basis zal voor altijd het verschil maken in het leven van onze collega’s.

Als Vertegenwoordiger Consumentenmarkt zorg je ervoor dat particulieren een dagbladen actie afsluiten bij DPG Media of NDC Mediagroep. Dit doe je door in teamverband en wijkgericht potentiële klanten op geselecteerde adressen te bezoeken. Namens onze opdrachtgevers deel je huis aan huis gratis exemplaren van hun product uit en bied je goedkope acties aan onder bijvoorbeeld oud leden.

 (Lijkt dit jou wat maar kun je niet zovaak werken? Dan is onze vacature Commercieel Adviseur Parttime misschien iets voor jou.)

Nog 2 van de 10 plekken beschikbaar

Je bent er bijna.

Hoe kunnen we contact met je opnemen? We nemen dan binnen twee werkdagen contact  met je op om een kennismaking in te plannen bij ons op kantoor.

Je gegevens zijn veilig

Heb jij het lef en durf jij het aan? 
Start hier direct jouw nieuwe avontuur

Je eigen e-learning, altijd bij de hand en zelf jouw leertempo bepalen. 

Met onze digitale producten zoals e-books, video cursussen en podcasts kun je altijd en overal trainingen volgen. We bieden trainingen aan op het gebied van online marketing, verkopen en management. 

Je kunt eenvoudig door de verschillende modules navigeren en daarnaast heb je altijd inzage in jouw voortgang. Zodra een module bekeken is wordt deze in het overzicht afgevinkt.

Collega's gingen je al voor

Krijgen wij als werkgever als cijfer

Brand Solutions groeit. Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste dagbladen vertegenwoordigers. Kun jij een goed salaris op waarde schatten? Vind je het leuk om jouw teamleden te coachen? Wil je investeren in persoonlijke ontwikkeling? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ben jij

Een commercieel talent;

Doordeweeks beschikbaar tussen 10:00 en 18:00;

Je beheerst de Nederlandse taal goed;

Je wil altijd beter worden en beste zijn;

Groningen

Westerkade 16-4
9718AS, Groningen
T: 06 40046489
E: groningen@brand-solutions.nl

Leeuwarden

Nieuwstad 30
8911CT, Leeuwarden
T: 06 40046489
E: leeuwarden@brand-solutions.nl

Stadskanaal

Semskade 74
9503 RC, Stadskanaal
T: 06 40046489
E: groningen@brand-solutions.nl

Amersfoort

Stadsring 115
3817 AX, Amersfoort
T: 06 40046489
E: amersfoort@brand-solutions.nl