fbpx

“Bij Brand Solutions heb ik geleerd om zo effectief mogelijk te werken, waarbij ik mezelf geen slag in de rondte hoef te werken maar wél goede resultaten boek. Ik krijg veel vrijheid en alle ruimte om zelf mijn werkdagen in te richten met collega’s en leidinggevenden die mij hierbij ondersteunen, zonder een hard beleid van boven dat mij vertelt wat ik moet doen.”

Ron de Wit,

Teamleider, Brand Solutions

Veelgestelde vragen

Moet ik onder alle weersomstandigheden werken?

Als team streven wij met zijn allen naar het beste resultaat. Wij begrijpen ook dat slecht weer niet bevorderend is voor het resultaat. Daarom proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden met de soort wijken die wij lopen. Als het regent zul je grotendeels bij overdekte woningen lopen zodat je niet in de regen hoeft te lopen.

Wat worden mijn werktijden?

De meest voorkomende werktijden zijn van 10:00 tot 17:00. Tijdens de introductietraining krijg je te horen op welk project jij loopt en wat de bijbehorende werktijden zijn. 

Ben ik wel geschikt?

Niemand wordt ’s ochtends wakker als Sven Kramer, maar door te oefenen en door te zetten kun je op een behoorlijk niveau komen. Om bij ons te slagen hoef je alleen maar gedreven te zijn en doorzettingsvermogen te tonen. De rest gaan wij je met veel plezier leren.

Voor welke projecten ga ik lopen?

Wij werken uitsluitend voor commerciële partijen en doen op dit moment geen werving voor goede doelen. Zo hebben wij leads geworven voor zonnepanelen en alles-in-één pakketten voor KPN verkocht in de Mediamarkt. Op dit moment verkopen we krantenacties en mogen we een gratis eerste trekking weggeven van de Nationale Postcode Loterij. Stuk voor stuk producten met veel toegevoegde waarde.

Wat ga ik verdienen?

Het leuke is dat je bij ons alles zelf bepaalt. Zo ook de hoogte van je salaris. Want naast je vaste basisloon kun je ook forse bonussen pakken.  Het record ligt nu op €389,5 op één werkdag. Ga jij het nieuwe record bij ons neerzetten?

Hoe reageren mensen als ik ze aanspreek?

Veruit het grootste deel van de mensen reageert erg vriendelijk en staat gewoon open voor een leuk gesprek. Bij ons leer je echt wat verkopen inhoudt, namelijk mensen enthousiast maken en helpen. Daar kan niemand chagerijnig van worden toch?

Hoe vaak word ik afgewezen op een werkdag?
Gemiddeld spreek je op een dag met 25 mensen. Het record ligt bij ons op 15 inschrijvingen op één werkdag. Wat wij echter als normaal zien is 5 inschrijvingen op één werkdag.
Hoe verkoop ik een product aan iemand?

Het lastigste voor de meeste mensen om te beseffen is dat deze vraag verkeerd gesteld wordt. De vraag hoort te zijn: “Hoe kom ik erachter wat iemand echt belangrijk en leuk vindt, zodat ik weet hoe mijn product van toegevoegde waarde voor diegene kan zijn?” Wij leren je om te denken vanuit je klant in plaats van te denken vanuit het product dat je wilt verkopen.

Werken jullie met targets?
Wij werken niet met targets. Wij geloven in persoonlijke groei en willen jou hierbij ondersteunen. Aan het begin van de werkdag bepaal jijzelf je eigen doelstelling voor die werkdag en wij helpen jou om die doelstelling te halen.

Word jij onze nieuwe collega?

Zelfstandig Verkoper (24-40 uur)

Ben jij op zoek naar een opdracht waar geen dag hetzelfde is? Kun jij goed omgaan met de vrijheid om zelf je dagen in te delen? Wil jij graag doorgroeien en vind je persoonlijke ontwikkeling net zo belangrijk als wij?  Dan zijn wij op zoek naar jou.

Op dit moment hebben we twee openstaande plaatsen

Commercieel adviseur (Parttime)

Weinig tot geen verkoopervaring? Bij ons is dat geen probleem! Ben jij iemand die sowieso twee keer per week kan werken en wil jij jezelf ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Binnen een week kun je bij ons aan de slag. Ideaal te combineren met een drukke agenda.

Op dit moment hebben we drie openstaande plaatsen.

Junior People Manager (24 tot 40 uur)

Voor onze vestigingen in Leeuwarden en Groningen zijn wij op zoek naar People Managers. Als Junior People Manager houd jij je bezig met de ontwikkeling van onze collega’s. Heb je veel ervaring in verkoop en kun jij onze collega's beter maken?

Op dit moment hebben we twee openstaande plaatsen

Groningen

Westerkade 16-4
9718AS, Groningen
T: 06 40046489
E: groningen@brand-solutions.nl

Leeuwarden

Nieuwstad 30
8911CT, Leeuwarden
T: 06 40046489
E: leeuwarden@brand-solutions.nl

Stadskanaal

Semskade 74
9503 RC, Stadskanaal
T: 06 40046489
E: groningen@brand-solutions.nl

Amersfoort

Stadsring 115
3817 AX, Amersfoort
T: 06 40046489
E: amersfoort@brand-solutions.nl