fbpx

“Bij Brand Solutions heb ik geleerd om zo effectief mogelijk te werken, waarbij ik mezelf geen slag in de rondte hoef te werken maar wél goede resultaten boek. Ik krijg veel vrijheid en alle ruimte om zelf mijn werkdagen in te richten met collega’s en leidinggevenden die mij hierbij ondersteunen, zonder een hard beleid van boven dat mij vertelt wat ik moet doen.”

Ron de Wit,

Teamleider, Brand Solutions

Veelgestelde vragen

Moet ik onder alle weersomstandigheden werken?

Als team streven wij met zijn allen naar het beste resultaat. Wij begrijpen ook dat slecht weer niet bevorderend is voor het resultaat. Daarom proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden met de soort wijken die wij lopen. Als het regent zul je grotendeels bij overdekte woningen lopen zodat je niet in de regen hoeft te lopen.

Wat worden mijn werktijden?

De meest voorkomende werktijden zijn van 10:00 tot 17:00. Tijdens de introductietraining krijg je te horen op welk project jij loopt en wat de bijbehorende werktijden zijn. 

Ben ik wel geschikt?

Niemand wordt ’s ochtends wakker als Sven Kramer, maar door te oefenen en door te zetten kun je op een behoorlijk niveau komen. Om bij ons te slagen hoef je alleen maar gedreven te zijn en doorzettingsvermogen te tonen. De rest gaan wij je met veel plezier leren.

Voor welke projecten ga ik lopen?

Wij werken uitsluitend voor commerciële partijen en doen op dit moment geen werving voor goede doelen. Zo hebben wij leads geworven voor zonnepanelen en alles-in-één pakketten voor KPN verkocht in de Mediamarkt. Op dit moment verkopen we krantenacties en mogen we een gratis eerste trekking weggeven van de Nationale Postcode Loterij. Stuk voor stuk producten met veel toegevoegde waarde.

Wat ga ik verdienen?

Het leuke is dat je bij ons alles zelf bepaalt. Zo ook de hoogte van je salaris. Want naast je vaste basisloon kun je ook forse bonussen pakken.  Het record ligt nu op €389,5 op één werkdag. Ga jij het nieuwe record bij ons neerzetten?

Hoe reageren mensen als ik ze aanspreek?

Veruit het grootste deel van de mensen reageert erg vriendelijk en staat gewoon open voor een leuk gesprek. Bij ons leer je echt wat verkopen inhoudt, namelijk mensen enthousiast maken en helpen. Daar kan niemand chagerijnig van worden toch?

Hoe vaak word ik afgewezen op een werkdag?
Gemiddeld spreek je op een dag met 25 mensen. Het record ligt bij ons op 15 inschrijvingen op één werkdag. Wat wij echter als normaal zien is 5 inschrijvingen op één werkdag.
Hoe verkoop ik een product aan iemand?

Het lastigste voor de meeste mensen om te beseffen is dat deze vraag verkeerd gesteld wordt. De vraag hoort te zijn: “Hoe kom ik erachter wat iemand echt belangrijk en leuk vindt, zodat ik weet hoe mijn product van toegevoegde waarde voor diegene kan zijn?” Wij leren je om te denken vanuit je klant in plaats van te denken vanuit het product dat je wilt verkopen.

Werken jullie met targets?
Wij werken niet met targets. Wij geloven in persoonlijke groei en willen jou hierbij ondersteunen. Aan het begin van de werkdag bepaal jijzelf je eigen doelstelling voor die werkdag en wij helpen jou om die doelstelling te halen.

Staat je vraag er niet tussen?