fbpx

Vacature junior accountmanager

In Groningen, Utrecht en Nijmegen

In Groningen, Utrecht en Nijmegen hebben we een openstaande vacature voor een junior accountmanager. Je krijgt bij ons de mogelijkheid om jezelf volop te ontwikkelen.

01

Wij geloven dat persoonlijke ontwikkeling van collega’s centraal hoort te staan binnen onze organisatie

Goed geld verdienen en een gezellige werksfeer vinden wij erg belangrijk. Waar wij ons vooral in onderscheiden is een sterke basis leggen voor een succesvolle loopbaan, en deze basis zal voor altijd het verschil maken in het leven van onze collega’s. Zo bieden wij meerdere trainingsvideo’s aan ter bevordering van jou ontwikkeling.

Vacature junior accountmanager

VACATURE JUNIOR ACCOUNTMANAGER
VACATURE JUNIOR ACCOUNTMANAGER

02

Wij werken niet met strenge targets, maar met persoonlijke doelstellingen

Door middel van 5-wekelijkse evaluaties en trainingsprogramma’s, stimuleren wij de ontwikkeling van onze collega’s. Bij ons bepaal je zelf je per 5 weken welke doelen je wilt bereiken. Of het nou zakelijk of persoonlijk gebied gaat, wij ondersteunen je in het behalen van deze doelstellingen.

Ben jij geïnteresseerd in onze vacature junior accountmanager? Meld je dan aan voor een kennismaking.

Groeipad

1

Fieldmarketeer

Je gaat aan de slag als ambassadeur van o.a. de Nationale Postcode Loterij, DPG media en NDC mediagroep. Namens hen deel je huis aan huis  gratis exemplaren van hun product uit.

2

Junior Accountmanager

Als junior accountmanager ondersteun je de buitendienst. Je plant telefonisch afspraken in met ondernemers en leert hierdoor goed de klantbehoefte te bepalen.

3

Accountmanager Buitendienst

Als accountmanager buitendienst ga je bij bedrijven langs om hen te helpen met online marketing diensten. Dit doe je namens ons merk Brand Nova

4

Sales Consultant

Na het doorlopen van het volledige opleidingstraject wordt je geplaatst bij andere bedrijven. Je helpt deze bedrijven met advies op gebied van verkoop. Denk hierbij aan zakelijke telecom bedrijven.

Vacature Junior accountmanager

Wat is vereist?

  • Jij hebt het lef van een toekomstig ondernemer
  • Jij vindt persoonlijke ontwikkeling in een baan belangrijk.
  • Je kunt minimaal 1 keer per week 8 uur werken

Wat krijg je

Meld je nu aan voor de vacature junior accountmanager