fbpx

Brand Solutions Stories

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en updates

Vrouwen in de sales

Je hoort het vaak genoeg, sales is een mannenwereld. Ook een klant kan nog wel eens verbaasd opkijken als er opeens een vrouw aan de deur staat om iets te verkopen. Maar betekent dat dan ook dat mannen beter zijn?

Lees meer

Brand vlog #1: Tjeerd

Naar eigen initiatief van Tjeerd, hebben wij hem op pad gestuurd met de camera om te laten zien hoe een werkdag bij Brand Solutions eruit ziet. Hier is het resultaat! Enjoy de Brand vlog #1 starring Tjeerd.

Lees meer

Interview met onze verkoopmedewerker Sven

“Ik heb het hier enorm naar mijn zin. Als ik eens een slechte dag hebt – want laten we eerlijk zijn, die heeft iedereen wel eens – dan zorgen mijn collega’s er altijd voor dat ik alsnog een heel leuke afsluiting van de dag heb.”

Lees meer

Waarom jij geen hoge studieschuld wilt

“Wat echter onvoldoende belicht vanuit de overheid is het effect van een studielening op lange termijn. Want onder het nieuwe leenstelsel zit jij als student 35 jaar vast aan een lening terwijl onder het oude leenstelsel dit 15 jaar was. Die aflossingstermijn van 35 jaar klinkt gunstig, maar dit hoeft zeker niet zo te zijn. Het zit als volgt:“

Lees meer

Wat werkgevers belangrijk vinden

“Wij stelden 10 grote bedrijven één simpele vraag: “Welke activiteiten moet een student ondernomen hebben om aantrekkelijk te zijn voor uw bedrijf?”. Hun antwoorden schetsen een duidelijk beeld van wat elke student gedaan zou moeten hebben.“

Lees meer

De leukste zomerbaan

“Bekenden en voorbijgangers keken mij met een schuin gezicht aan en dachten dat ik via bureau Halt een taakstraf aan het uitvoeren was. Nu moet ik zeggen dat het niet veel van elkaar verschilt als het gaat om het royale uurloon van €2,81 per uur waar ik voor werkte”

Lees meer

Interview met Maarten

“Eigenlijk teveel om op te noemen. Zoals het moment dat ik tijdens een salesgame een Playstation had gewonnen maar ik stug vol hield dat ik recht had op een Fixie Fiets. Uiteindelijk heb ik deze fiets ook gekregen en ben deze fiets een aantal keren bijna kwijt geraakt in de stad.”

Lees meer