fbpx

Brand Solutions Stories

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en updates

Hoe verkoop ik een product

Hoe verkoop ik een product

Veel dagelijkse beslissingen worden aangestuurd vanuit het oerbrein zonder dat je hier bewust van bent. Zo ook aankoopbeslissingen. In dit artikel staan we stil bij het fenomeen verkopen op basis van emotie en bij de vraag: “Hoe verkoop ik een product?”

Lees meer
Doelen stellen om in ‘de flow’ te komen

Doelen stellen om in ‘de flow’ te komen

Noah en Ivan, onze inmiddels oude rotten in het vak, zijn beiden gestart als trainee onderaan de muur bij Brand Solutions. Nu opgeklommen tot leergierige accountmanagers. En voor iedereen die ambieert om ook ooit aan de slag te aan in dit werkveld, vertellen zij over hoe doelen stellen hen heeft geholpen. Hun geheime wapen, de flow, heeft geholpen met het behalen van de beste prestaties. Ze vertellen hoe.

Lees meer
Zelfvertrouwen en eigen waarden bepalen

Zelfvertrouwen en eigen waarden bepalen

De regie pakken in je leven en bepaalde zaken naar je eigen hand zetten, vergt wilskracht en zelfvertrouwen. Je zult moeten leren om te kunnen gaan met obstakels die je tegenkomt in je leven. En voor jezelf opkomen, daar is zelfvertrouwen voor nodig.

Lees meer

Word jij onze nieuwe collega?

Vertegenwoordiger Buitendienst (Fulltime)

Ben jij op zoek naar een baan waar geen dag hetzelfde is? Kun jij goed omgaan met de vrijheid om zelf je dag in te delen? Wil jij graag doorgroeien en vind je persoonlijke ontwikkeling net zo belangrijk als wij?  Dan zijn wij op zoek naar jou.

Op dit moment hebben we twee openstaande plaatsen

Commercieel adviseur (Parttime)

Weinig tot geen verkoopervaring? Bij ons is dat geen probleem! Ben jij iemand die sowieso twee keer per week kan werken en wil jij jezelf ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Binnen een week kun je bij ons aan de slag. Ideaal te combineren met een drukke agenda.

Op dit moment hebben we drie openstaande plaatsen.

Junior People Manager (24 tot 40 uur)

Voor onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen en Groningen zijn wij op zoek naar People Managers. Als Junior People Manager houd jij je bezig met de ontwikkeling van onze collega’s. Heb je veel ervaring in verkoop en kun jij onze collega's beter maken?

Op dit moment hebben we twee openstaande plaatsen

Groningen

Westerkade 16-4
9718AS, Groningen
T: 06 40046489
E: groningen@brand-solutions.nl

Utrecht

Maliebaan 77
3581CG, Utrecht
T: 06 40661612
E: utrecht@brand-solutions.nl

Nijmegen

Staringstraat 11
6521AE, Nijmegen
T: 06 28354997
E: nijmegen@brand-solutions.nl