fbpx

Salaris junior accountmanager

Bekijk hier het salaris van een junior accountmanager. Ben jij geïnteresseerd in een commerciële baan? Meld je dan nu aan voor een kennismaking.

Gemiddelde verdiensten per uur

Is het record op één werkdag.

Bedrijfsuitjes met collega's in 2019

SALARIS JUNIOR ACCOUNTMANAGER

Met het doorlopen van ons ontwikkelingsprogramma Brand to Success bieden wij jou afwisselende werkzaamheden, onvergetelijke ervaringen, volop doorgroeimogelijkheden en continue uitdaging om het beste uit jezelf te halen.

Zo kun je bij ons aan de slag als telefonisch verkoper op Bali, kun jij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van onze collega’s of kun je andere bedrijven gaan voorzien van advies op het gebied van verkoop. 

Salaris junior accountmanger

 

1

Fieldmarketeer

Je gaat aan de slag als ambassadeur van o.a. de Nationale Postcode Loterij, DPG media en NDC mediagroep. Namens hen deel je huis aan huis  gratis exemplaren van hun product uit. Dit betreft een parttime baan.

2

Junior Accountmanager

Als junior accountmanager ondersteun je de buitendienst. Je plant telefonisch afspraken in met ondernemers en leert hierdoor goed de klantbehoefte te bepalen.

3

Accountmanager Buitendienst

Als accountmanager buitendienst ga je bij bedrijven langs om hen te helpen met online marketing diensten. Dit doe je namens ons merk Brand Nova. Dit betreft een fulltime baan.

4

Sales Consultant

Na het doorlopen van het volledige opleidingstraject wordt je geplaatst bij andere bedrijven. Je helpt deze bedrijven met advies op gebied van verkoop. Denk hierbij aan zakelijke telecom bedrijven.

Wat is vereist?

Wat krijg je

  • Een parttime baan 
  • Veel doorgroeimogelijkheden
  • Leuke prijzen bij goede prestaties. Zoals horloges, bluetooth speakers of weekendje weg met je collega’s.
  • Een vast basisloon
  • Bovenop je vaste loon een bonus naar prestatie

Wil jij het salaris van een junior accountmanager verdienen? Claim dan je plek op onze kennismaking.