fbpx

Dit bieden wij jou (o.b.v. 40 uur)

Een goed salaris; een combinatie van een vast basissalaris en een resultaatafhankelijke bonus. Jouw vaste basissalaris is € 1.870,- bruto per maand (o.b.v. 40 uur per week). Aangevuld met prestatietoeslagen kan je brutosalaris oplopen tot € 4.895,- bruto per maand.

Onvergetelijke ervaringen. Zo hadden wij in 2019 een tijdelijke vestiging op Bali. I.v.m. corona nu niet.

Volop doorgroeimogelijkheden. Zo kun je van vertegenwoordiger doorgroeien naar een managementrol, fieldcoach of accountmanager.

Een professioneel en leuk team. We organiseren regelmatig leuke teamuitjes.

Diverse leiderschaps-, communicatie- en online trainingen;

Start hier jouw nieuwe avontuur

“Bij andere salesbedrijven wordt er vaak toch gekeken naar resultaat. Wij kijken echter naar wat er toe leidt dat iemand gaat presteren, daar leggen wij de focus op. Constant mensen beter willen maken. Daar zijn wij denk ik echt uniek in.” 

Paul, People Manager bij Brand Solutions Utrecht

 

Wat ga je doen als Junior People Manager?

Voor onze vestigingen in Groningen, Utrecht en Nijmegen hebben we een openstaande vacature voor een Junior People Managers.

Goed geld verdienen en een gezellige werksfeer vinden wij erg belangrijk. Maar waar wij ons vooral in onderscheiden is een sterke basis leggen voor een succesvolle loopbaan, en deze basis zal voor altijd het verschil maken in het leven van onze collega’s.

Als people manager houd jij je bezig met de ontwikkeling van onze collega’s. Je houdt dagelijkse kick off’s voor onze door-to-door tak kranten en loten en begeleidt eventueel onze telefonische verkoop tak. Je stuurt alle leidinggevenden aan, zowel salescoaches en teamleiders. Je organiseert teamleider en management dagen, geeft trainingen en daarnaast is aan jou de taak om de kwaliteit van de resultaten te waarborgen.

Je besteedt veel aandacht aan de ontwikkeling van collega’s op zowel salesgebied als persoonlijke ontwikkeling. Om dit te waarborgen ga je 1 tot 4 dagen per week mee op straat met de teams om hen te trainen. Tijdens deze dagen laat je het goede voorbeeld zien en werf je ook zelf huis-aan-huis leden namens onze opdrachtgever. 

 (Lijkt dit jou wat maar heb je nog geen of weinig sales ervaring? Dan is onze vacature Commercieel Adviseur Parttime of Vertegenwoordiger Buitendienst Fulltime misschien iets voor jou.)

 

Nog 2 van de 10 plekken beschikbaar

Je bent er bijna.

Hoe kunnen we contact met je opnemen? We nemen dan binnen twee werkdagen contact  met je op om een kennismaking in te plannen bij ons op kantoor.

Je gegevens zijn veilig

Heb jij het lef en durf jij het aan? 
Start hier direct jouw nieuwe avontuur

Wat is vereist

Ervaring in sales;

Je kunt 24 tot 40 uur per week werken;

Een groot empathisch vermogen voor het kunnen inleven in jouw collega’s en het kunnen vertalen en achterhalen van eventuele struikelblokken;

Je hebt het in je om het beste uit anderen te halen en je wilt onze collega’s beter maken;

Je hebt de juiste drive om collega’s te kunnen motiveren en stimuleren en je kunt intrinsieke motivatie(s) achterhalen;

De mentaliteit om te zorgen voor een professionele werksfeer op kantoor en je bent in bezit van leidinggevende eigenschappen en voelt de verantwoordelijkheid hiervoor;

Analytisch vermogen om te zien waar eventuele (noodzakelijke) veranderingen moeten worden doorgevoerd

Start hier jouw nieuwe avontuur

Bijbaan bijverdienen

Collega's gingen je al voor

Krijgen wij als werkgever als cijfer

Brand Solutions groeit. Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste People Managers. Kun jij een goed salaris op waarde schatten? Vind je het leuk om jouw teamleden te coachen? Wil je investeren in persoonlijke ontwikkeling? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ben jij

Een commercieel talent;

Doordeweeks beschikbaar tussen 10:00 en 18:00;

Je beheerst de Nederlandse taal goed;

Je wil altijd beter worden en beste zijn;

Iemand die geen enkele vrijdagmiddagborrel wil missen.

Parttime baan

Groningen

Westerkade 16-4
9718AS, Groningen
T: 06 40046489
E: groningen@brand-solutions.nl

Leeuwarden

Nieuwstad 30
8911CT, Leeuwarden
T: 06 40046489
E: leeuwarden@brand-solutions.nl

Stadskanaal

Semskade 74
9503 RC, Stadskanaal
T: 06 40046489
E: groningen@brand-solutions.nl

Amersfoort

Stadsring 115
3817 AX, Amersfoort
T: 06 40046489
E: amersfoort@brand-solutions.nl