fbpx

Parttime baan in Groningen

Met veel doorgroeimogelijkheden

Wij bieden een parttime baan aan in Groningen met veel doorgroeimogelijkheden. Meld je nu aan voor een kennismaking.

PARTTIME BAAN IN GRONINGEN

Met het doorlopen van ons ontwikkelingsprogramma Brand to Success bieden wij jou afwisselende werkzaamheden, onvergetelijke ervaringen, volop doorgroeimogelijkheden en continue uitdaging om het beste uit jezelf te halen.

Zo kun je bij ons aan de slag als telefonisch verkoper op Bali, kun jij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van onze collega’s of kun je andere bedrijven gaan voorzien van advies op het gebied van verkoop.

 

1

Fieldmarketeer

Je gaat aan de slag als ambassadeur van o.a. de Nationale Postcode Loterij, DPG media en NDC mediagroep. Namens hen deel je huis aan huis  gratis exemplaren van hun product uit. Dit betreft een parttime baan in Groningen.

2

Junior Accountmanager

Als junior accountmanager ondersteun je de buitendienst. Je plant telefonisch afspraken in met ondernemers en leert hierdoor goed de klantbehoefte te bepalen.

3

Accountmanager Buitendienst

Als accountmanager buitendienst ga je bij bedrijven langs om hen te helpen met online marketing diensten. Dit doe je namens ons merk Brand Nova. Dit betreft een fulltime baan.

4

Sales Consultant

Na het doorlopen van het volledige opleidingstraject wordt je geplaatst bij andere bedrijven. Je helpt deze bedrijven met advies op gebied van verkoop. Denk hierbij aan zakelijke telecom bedrijven.

Wat is vereist?

  • Jij hebt het lef van een toekomstig ondernemer
  • Zelfstandig kunnen werken
  • Je hebt de ambitie om door te groeien
  • Je kunt minimaal 1 keer per week 8 uur werken

Wat krijg je

Meld je nu aan voor deze parttime baan in Groningen en claim je plek op een kennismaking