fbpx

Over ons

Bij Brand Solutions hebben wij een enorme passie voor sales en persoonlijke ontwikkeling.

Bij Brand Solutions hebben wij een enorme passie voor persoonlijke ontwikkeling, sales en online marketing. Bij ons ben je baas over je eigen ontwikkeling. Wij hebben de oprechte intentie om jou als collega verder te helpen. Jouw passie en dromen stellen wij centraal. Intrinsieke motivatie en je dromen waarmaken is hetgeen wat wij stimuleren.   

 

Word de

beste versie

van jezelf

Als huis-aan-huis verkoper word je opgeleid tot people manager, accountmanager of online marketingconsultant. Er is geen short cut naar succes. Indien jij de juiste stappen wilt zetten, dan ga jij bij ons succesvol worden. Als people manager help je collega’s met hun persoonlijke ontwikkeling. Als online marketeer ga jij bedrijven helpen met online positionering. Als online marketingconsultant werf je nieuwe klanten voor Brand Nova, online positionering en organisatieadvies. 

 

Wij geloven niet in salestrucjes maar in eerlijke verkoop vanuit de behoeftebepaling, waarbij luisteren naar de klant en de klant echt willen helpen centraal staat. Wij geloven in het nieuwe werken. Dit betekent dat wanneer je de verantwoordelijkheid aankan, het mogelijk is om vanuit het buitenland te werken. Zo werken wij met een deel van ons team zo nu en dan vanuit Bali.  

 

Word jij onze nieuwe collega?

Vertegenwoordiger Buitendienst (Fulltime)

Ben jij op zoek naar een baan waar geen dag hetzelfde is? Kun jij goed omgaan met de vrijheid om zelf je dag in te delen? Wil jij graag doorgroeien en vind je persoonlijke ontwikkeling net zo belangrijk als wij?  Dan zijn wij op zoek naar jou.

Op dit moment hebben we twee openstaande plaatsen

Commercieel adviseur (Parttime)

Weinig tot geen verkoopervaring? Bij ons is dat geen probleem! Ben jij iemand die sowieso twee keer per week kan werken en wil jij jezelf ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Binnen een week kun je bij ons aan de slag. Ideaal te combineren met een drukke agenda.

Op dit moment hebben we drie openstaande plaatsen.

Junior People Manager (24 tot 40 uur)

Voor onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen en Groningen zijn wij op zoek naar People Managers. Als Junior People Manager houd jij je bezig met de ontwikkeling van onze collega’s. Heb je veel ervaring in verkoop en kun jij onze collega’s beter maken?

Op dit moment hebben we twee openstaande plaatsen

Brand Solutions heeft een unieke bedrijfsfilosofie, waarbij jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat. We werken met jouw persoonlijke doelstellingen in plaats van opgelegde targets door ons. We beoordelen je op intentie om te groeien, op verantwoordelijkheidsgevoel, op een professionele houding en op werken volgens onze kernwaarden.  

Brand filosofie

&

Brand to success 

Een traditionele bedrijfsvoering en een autoritaire stijl van leidinggeven is niet meer van deze tijd. Het gaat er niet om wat je doet maar waarom je doet wat je doet. Bedrijven die succesvol zijn en zullen worden in de toekomst, zijn de bedrijven met een eigen identiteit. Een bedrijf waarbij beslissingen worden gemaakt die voortvloeien uit kernwaarden.

Medewerkers van organisaties hebben hetzelfde DNA, dezelfde visie en hebben allemaal apart hun droom of doel die ze najagen. Een investering in je mensen en beleid dat mensen activeert en motiveert is de sleutel tot succes en het behalen van je bedrijfsdoelstellingen. Wij dagen jou uit om je maximale potentieel te benutten. Wil jij graag een eigen onderneming beginnen? Dan helpen wij jou heel graag naar het gewenste niveau. Daarbij staan wij er ook voor open om op den duur samen te gaan ondernemen.  

Groningen

Westerkade 16-4
9718AS, Groningen
T: 06 40046489
E: groningen@brand-solutions.nl

Leeuwarden

Zuiderplein 37-1
8911AP, Leeuwarden
T: 06 40046489
E: leeuwarden@brand-solutions.nl

Stadskanaal

Semskade 74
9503 RC, Stadskanaal
T: 06 40046489
E: groningen@brand-solutions.nl