fbpx

Wij geloven dat persoonlijke ontwikkeling van collega’s centraal hoort te staan binnen onze organisatie

Goed geld verdienen en een gezellige werksfeer vinden wij erg belangrijk. Waar wij ons vooral in onderscheiden is een sterke basis leggen voor een succesvolle loopbaan, en deze basis zal voor altijd het verschil maken in het leven van onze collega’s.

In 2014 begonnen wij voor onze eerste opdrachtgever KPN. Begin 2015 reden wij nog in onze tweede bedrijfsauto, die halverwege 2015 uit elkaar viel van ellende en waar je door het raam naar binnen en naar buiten moest. in 2016 opende wij onze tweede vestiging in Utrecht, in 2018 volgende onze derde vestiging in Nijmegen en begin 2019 hebben we zelfs een vestiging op Bali geopend. Elk jaar groeien we weer door de inzet van ons team. Kom jij ook ons team versterken?

Missie

Wij geloven niet dat iedereen in een bepaald leersysteem past, waarbij er maar één leerweg mogelijk is. Wij focussen ons op de potentie van personen. Daarbij stellen wij persoonlijke ontwikkeling centraal en fungeren wij als leerschool, waarbij het realiseren van passies en dromen worden nagejaagd. Wij willen iedereen de mogelijkheid bieden op een eigen manier zijn of haar loopbaan te beginnen die bij hem of haar past.

Visie

Brand Solutions is opgericht in 2014 met een enorme passie voor sales en persoonlijke ontwikkeling. Bij Brand Solutions ben je baas over je eigen ontwikkeling. Het bedrijf heeft de oprechte intentie om haar collega´s verder te helpen. Iedereen bij Brand Solutions deelt deze zelfde waarden en helpt elkaar met zijn of haar persoonlijke ontwikkeling. Bij Brand Solutions leer je eigenschappen die je succesvol maken.

 

Brand to Success

We werken niet met strenge targets, maar met persoonlijke doelstellingen

Door middel van 5-wekelijkse evaluaties en trainingsprogramma’s, fungeren wij bij Brand Solutions als sparringspartner. Jij bepaalt zelf wat je doelen zijn en wij ondersteunen je in het behalen van deze doelstellingen, ook op persoonlijk gebied.

Met ons ontwikkelingsprogramma zorgen wij ervoor dat je een proactieve houding ontwikkelt. Dit houdt onder andere in dat je leert werken in je cirkel van invloed. Wij focussen ons vooral op de dingen waar wij zelf wel iets aan kunnen veranderen. Deze houding leren we je, evenals het kweken van een winnaarsmentaliteit en een positieve focus.

Bij ons ben je baas over je eigen ontwikkeling

Ons team heeft de oprechte intentie om haar collega´s verder te helpen. Iedereen bij ons deelt deze zelfde waarden en helpt elkaar met zijn of haar persoonlijke ontwikkeling. Bij ons leer je eigenschappen die je succesvol maken.

“Bij Brand Solutions word je niet beoordeeld op resultaat, maar op de juiste houding. Wij focussen ons niet op het resultaat, maar op wat er voor nodig is het resultaat te behalen. Wij leren je hoe jij je eigen overtuigingen onder de loep neemt en nieuwe overtuigingen implementeert, zodat je de doelen gaat behalen die jij zelf opstelt.”

Wilfred Prins, Brand Solutions