fbpx

Over ons

Bij Brand Solutions hebben wij een enorme passie voor sales en persoonlijke ontwikkeling.

Word de beste versie van jezelf

Bij Brand Solutions hebben wij een enorme passie voor sales en persoonlijke ontwikkeling. Je bent de baas over je eigen ontwikkeling. Ons bedrijf heeft de oprechte intentie om onze collega´s verder te helpen. Iedereen bij Brand Solutions deelt deze zelfde waarden en helpt elkaar met zijn of haar persoonlijke ontwikkeling. Wij geloven niet dat iedereen in een bepaald leersysteem past, waarbij er maar één leerweg mogelijk is. Wij focussen ons op de potentie van personen, waarbij het realiseren van passies en dromen worden nagejaagd. Wij willen iedereen de mogelijkheid bieden op een eigen manier zijn of haar loopbaan te beginnen die bij hem of haar past. Bij Brand Solutions ontwikkel je eigenschappen die je succesvol maken.

Bij Brand Solutions fungeert de fieldmarketing als de jeugdopleiding van het bedrijf. Iedereen stroomt in op zijn of haar niveau. Als commercieel adviseur met het huis-aan-huis verkopen van loten leer je de basis gesprektechnieken en focussen we ons vooral op onze drie kernwaarden: pro activiteit, winnaarsmentaliteit en het hebben van een positieve focus. Het hele bedrijf is om deze drie kernwaarden heen gebouwd. Als je deze goed leert na te leven, is dit de aller beste basis voor het begin van je carrière.

Vanuit de loten poule stroom je door naar de krantentak van het bedrijf. Wij geloven niet in salestrucjes maar in eerlijke verkoop vanuit de behoeftebepaling, waarbij luisteren naar de klant en de klant echt willen helpen centraal staat. Met de juiste houding leer je verkopen vanuit deze behoeftebepaling. Wanneer je het gewenste niveau haalt, stroom je door naar onze junior accountmanager tak in de binnendienst. Om vervolgens door te groeien naar accountmanager in de buitendienst. Hierbij rijd je in je eigen gekozen auto door het land om klanten te bezoeken en hen te helpen met online marketingoplossingen.

Brand Nova is het eerste elftal van Brand Solutions

Als je echt de beste versie van je zelf wilt worden en je ademt de kernwaarden van het bedrijf, dan groei je vanuit de jeugdopleiding door naar het eerste elftal. Alleen collega’s met de juiste mindset en werkhouding halen het eerste. Bij Brand Nova werken we met dezelfde kernwaarden en staat ook persoonlijke ontwikkeling van collega’s centraal.

Naast onze jeugdopleiding is het voor nieuwe collega´s met ervaring in de buitendienst als accountmanager mogelijk om in te stromen op ons project Brand Nova.

Als accountmanager bij Brand Nova verkoop je het hoger in Google pakket, waarbij je bedrijven helpt met hun online vindbaarheid. Daarnaast kijk je op strategisch niveau waar je bedrijven op de middellange en lange termijn mee kan helpen met behulp van de inzet van online marketing.

Qua persoonlijke ontwikkeling is er geen plafond. Brand Solutions heeft niet alleen een jeugdopleiding en een eerste elftal. Het is tevens mogelijk om een transfer te maken naar één van de samenwerkingspartners van Brand Solutions. Op consultancy basis werk je bij andere bedrijven als accountmanager of je implementeert onze verkoopfilosofie. Dit doe je op locatie bij de partners. Een partner waar momenteel mensen werken van Brand Solutions is Proviced.

Consultancy op basis van bedrijfsvoering en verkoopfilosofie

Bij Brand Solutions kan je in de toekomst doorgroeien naar Brand Business consultant, waarbij je andere bedrijven helpt met hun bedrijfsvoering. Je implementeert het Brand Solutions persoonlijke ontwikkelings- beleid op verkoopafdelingen van andere organisaties. Naast persoonlijke ontwikkeling zal verkopen vanuit de behoeftebepaling een speerpunt zijn.

Brand Business Consultancy & Brand to success

Brand Solutions heeft een eigen bedrijfsfilosofie, waarbij de persoonlijke ontwikkeling van collega’s centraal staat in de organisatie. Persoonlijke doelstellingen i.p.v. targets, beoordeling op houding en intentie om te groeien i.p.v. beoordeling op resultaten, waarbij intrinsieke motivatie de norm is.

In de tijd waarin we leven onderscheiden we ons als bedrijf niet door te focussen op product of dienst. Een traditionele bedrijfsvoering en een autoritaire stijl van leidinggeven is niet meer van deze tijd. Het gaat er niet om wat je doet maar waarom je doet wat je doet. Bedrijven die succesvol zijn en zullen worden in de toekomst, zijn de bedrijven met een eigen identiteit. Een bedrijf waarbij beslissingen worden gemaakt die voortvloeien uit kernwaarden. Medewerkers van organisaties hebben hetzelfde DNA, dezelfde visie en hebben allemaal apart hun droom of doel die ze najagen. Een investering in je mensen en beleid dat mensen activeert en motiveert is de sleutel tot succes en het behalen van je bedrijfsdoelstellingen.

Bij Brand Solutions kan je in de toekomst doorgroeien naar Brand Business consultant, waarbij je andere bedrijven helpt met hun bedrijfsvoering. Je implementeert het Brand Solutions persoonlijke ontwikkelings- beleid op verkoopafdelingen van andere organisaties. Naast persoonlijke ontwikkeling zal verkopen vanuit de behoefte bepaling een speerpunt zijn.