fbpx

Waarom jij bij ons wilt werken?
Bij ons krijg je:

Een eigen e-Learning programma. Je wilt investeren in de lange termijn door nieuwe vaardigheden en kennis aan te leren waardoor je bij ons groeit als persoon;

Volop doorgroeimogelijkheden. Zo kun je van fieldmarketeer doorgroeien naar een managementrol of recruitment consultant.

Onvergetelijke (en vaak erg gezellige) ervaringen. Zo hadden wij in 2019 een tijdelijke vestiging op Bali. I.v.m. corona nu niet.

Bovengemiddelde verdiensten. Je krijgt bovenop je vaste loon een bonus naar prestatie. Bij fulltime werken kan je loon oplopen tot €4679,- per maand.

Parttime of fulltime werken bij ons is makkelijk te combineren met een drukke agenda. Wij zijn erg flexibel. (Werkdagen zijn van 10:00 tot 18:00)

Start hier een stap voorwaarts in jouw carrière

Heb jij het lef en durf jij het aan? 
Start hier direct jouw nieuwe avontuur

Je bent slechts 3 stappen verwijderd van jouw nieuwe uitdaging

Wij doen niet aan sollicitatiegesprekken, motivatiebrieven, cv’s of persoonlijkheidstesten. Bij ons krijgt iedereen de kans om zichzelf te bewijzen. Wij doen namelijk aan Open Hiring.

Enige wat jij hoeft te doen is jouw telefoon op nemen en eventueel langskomen voor een korte kennismaking zodat je de sfeer bij ons kantoor kunt proeven.

Onze werkwijze

Meld je aan

Meld je aan voor één van onze kennismakingsrondes.  Wil je meer loon verdienen, verder doorgroeien of jezelf als persoon ontwikkelen? Wij zijn de partij die jou hierin kunnen voorzien.

Maak kenbaar wat je wensen zijn

Voordat we echt weten of we een match zijn, willen we weten wat jouw wensen zijn. Hiervoor nemen we telefonisch contact op. Welke baan sluit het beste bij jou aan? Bij ons kun je aan de slag als People Manager, Commercieel Adviseur of Recruitment Consultant.

Kennismaking

Kom langs voor een kennismaking en proef de sfeer op ons kantoor. Kunnen we iets voor elkaar betekenen en zijn we een match? Dan kun je vaak dezelfde week nog starten. Bijvoorbeeld als verkoper of je doorloopt eerst ons opleidingstraject (door ons betaald).

75%

Je bent er bijna.

Hoe kunnen we contact met je opnemen? We nemen dan binnen twee werkdagen contact  met je op om een kennismaking in te plannen bij ons op kantoor.

Je gegevens zijn veilig

Vergeet je niet aan te melden!
Start hier direct jouw nieuwe avontuur

Je eigen e-learning, altijd bij de hand en zelf jouw leertempo bepalen. 

Met onze digitale producten zoals e-books, video cursussen en podcasts kun je altijd en overal trainingen volgen. We bieden trainingen aan op het gebied van online marketing, verkopen en management. 

Je kunt eenvoudig door de verschillende modules navigeren en daarnaast heb je altijd inzage in jouw voortgang. Zodra een module bekeken is wordt deze in het overzicht afgevinkt.

Collega's gingen je al voor

Krijgen wij als werkgever als cijfer

Voor onze vestigingen in Groningen, Utrecht en Nijmegen hebben we een openstaande vacature voor een Commercieel Adviseur Dagbladen en Loterijen. 

Goed geld verdienen en een gezellige werksfeer vinden wij erg belangrijk. Maar waar wij ons vooral in onderscheiden is een sterke basis leggen voor een succesvolle loopbaan, en deze basis zal voor altijd het verschil maken in het leven van onze collega’s. 

Je gaat aan de slag als ambassadeur van o.a. de Nationale Postcode Loterij, DPG media en NDC mediagroep. Namens hen werf je huis aan huis nieuwe deelnemers of klanten.

Groningen

Westerkade 16-4
9718AS, Groningen
T: 06 40046489
E: groningen@brand-solutions.nl

Leeuwarden

Nieuwstad 30
8911CT, Leeuwarden
T: 06 40046489
E: leeuwarden@brand-solutions.nl

Stadskanaal

Semskade 74
9503 RC, Stadskanaal
T: 06 40046489
E: groningen@brand-solutions.nl

Amersfoort

Stadsring 115
3817 AX, Amersfoort
T: 06 40046489
E: amersfoort@brand-solutions.nl