fbpx

In Nijmegen zoeken wij een parttime

Junior 
Account
manager

Volg jij een commerciële studie zoals junior accountmanager, commerciële economie of commercieel medewerker? Of wil jij graag je commerciële vaardigheden verbeteren?

Dan zijn wij op zoek naar jou.

Ben jij onze nieuwe

Junior Accountmanager?

Op dit moment zijn wij, voor onze vestiging in Nijmegen, op zoek naar collega’s die persoonlijke ontwikkeling belangrijk vinden. Indien je parttime bij ons mag werken bieden wij jou afwisselende werkzaamheden, onvergetelijke ervaringen, nieuwe levensinzichten en continue uitdaging om het beste uit jezelf te halen. En dat tegen een aantrekkelijk salaris.

Durf jij het aan om de stap te zetten naar beginnend junior accountmanager? Meld je dan nu aan voor een kennismaking en kijk of je uit het juiste hout gesneden bent.

Wat zoek jij in een parttime baan?

Persoonlijke ontwikkeling

Wij geloven dat persoonlijke ontwikkeling van collega’s centraal hoort te staan binnen onze organisatie.  Wij ondersteunen je in het behalen van je eigen doelstellingen, ook op persoonlijk gebied. 

Doorgroeimogelijkheden

Bij ons is ontzettend veel mogelijk. Zo kun je bij ons als junior accountmanager doorgroeien naar de functie accountmanager buitendienst, people manager of werken vanuit het buitenland.

Goed verdienen

Wij vinden dat hard werken beloond hoort te worden met een goed salaris. Daarom ontvang je bij ons altijd aantrekkelijke bonussen naast het vaste salaris.  

Gezelligheid

Onze bedrijfscultuur kan het best omschreven worden als informeel en niet hiërarchisch. Buiten werktijd om organiseren we met alle collega’s regelmatig leuke uitjes en borrels.

Flexibel

Bij ons bepaal je zelf wanneer en hoe vaak je werkt. Dit kun je per week zelf bij ons aangeven. Parttime werken bij ons is makkelijk te combineren met een drukke agenda.

Ben jij onze nieuwe junior accountmanager?

Claim dan nu je plek voor een kennismaking en meld je aan 

Adres

Staringstraat 11

6521 AE, Nijmegen

Contactgegevens

06 2835 4997

nijmegen@brand-solutions.nl