fbpx

Interview met Maarten

Datum: 30 dec, 2018

Hoi Maarten, wat doe je nu en wat is jouw connectie met Brand Solutions?
Ik ben ooit bij Brand Solutions begonnen als promotor en van daaruit doorgegroeid naar de functie vestigingsmanager. Op dit moment werk ik als zelfstandige en laat ik mensen besparen op hun energierekening. Ik ben bij Brand Solutions terecht gekomen via mijn huisgenoot toen het bedrijf nog maar kort bestond.

Wat vond je leuk aan het werk?
In de tijd dat ik hier heb gewerkt heb ik erg fijn samengewerkt met alle collega’s. Toen ik begon met werken kende ik al een aantal collega’s, omdat het vrienden van mij waren. Toen het bedrijf begon te groeien heb ik veel leuke mensen leren kennen. Wat ik daarnaast fijn vond was de mogelijkheid om mijzelf te ontwikkelen. Ik heb geleerd doelgericht te werken en wat ervoor nodig is om succesvol te worden. De eigenschappen die ik bij Brand heb aangeleerd, zoals een positieve focus, helpen mij nu om succesvol te zijn als beginnende zelfstandige.

Wat is jouw geheim om optimaal te presteren?
Genieten van het spel en niet te veel bezig zijn met het resultaat.

Wat vond je minder leuk aan het werk?
Ik ben nooit goed geweest in het vroeg opstaan in de ochtend. Echter, met de werktijden die bij Brand Solutions gehanteerd worden, zal dit toch moeten. Daarnaast was het vervelend wanneer het op straat niet wilde lukken. Hier heb ik vooral in het begin last van gehad. Echter leer je door ervaring dat je eigen mindset bepalend is of dingen wel of niet lukken in je leven. Op de momenten dat het niet wilde lukken was ik te veel bezig met het neerzetten van een goed resultaat in plaats van de behoeftes van de klant invullen. Gelukkig heb ik altijd hulp gehad van teamleiders en collega’s die mij met veel tips verder hielpen!

Als je terugkijkt, wat is voor jou een hoogtepunt geweest bij Brand Solutions?
Eigenlijk te veel om op te noemen. Zoals het moment dat ik tijdens een salesgame een Playstation had gewonnen maar ik stug vol hield dat ik recht had op een Fixie Fiets. Uiteindelijk heb ik deze fiets ook gekregen en ik ben deze fiets een aantal keren bijna kwijt geraakt in de stad. Of het moment dat we als team 33 sales met 3 man behaalden op een werkdag. Daarnaast waren de markten en braderieën ook altijd fenomenaal mooi.

Benieuwd geworden hoe jij jezelf bij ons kan ontwikkelen?