fbpx

Het leuke bij ons? Jij bepaalt:

Goed verdienenWanneer jij werkt

Goed verdienenWaar jij werkt

Goed verdienenHoeveel jij verdient

Goed verdienenHoe jij je ontwikkelt

Ontdek wat een baan bij ons écht inhoudt! 

Wil jij vandaag al beginnen met een succesvolle toekomst?

Wij zijn op zoek naar mensen die net zijn afgestudeerd en hun carrière een kick start willen geven! Want als campagne manager voor HD360.nl word je opgeleid tot topverkoper en kies je zelf welk pad je bewandelt. Houd je van reizen? Dan kan je binnen 3 maanden al doorgroeien tot digital nomad en werken waar ter wereld je maar wilt. Daarmee combineer jij je passie met werk!

 

Het traineeship “Brand to Success”

Wil jij je volledig focussen op je persoonlijke ontwikkeling en ontdekken waar jouw kwaliteiten liggen? Schrijf je dan in voor het ontwikkelingsprogramma “Brand to Success”. Hierbij leer je de dingen die jou succesvol maken, de dingen die je op school niet leert. Het traineeship Brand to Success duurt 2 jaar. Jij bepaalt zelf welke richting je op gaat.

 

Bij Brand Solutions word je opgeleid tot sales professional, sales consultant of people manager:

– Als sales professional help je andere bedrijven met hun sales;

– Als sales consultant implementeer je de verkoopfilosofie van Brand Solutions bij andere bedrijven;

– Als people manager leid je een vestiging waar huis-aan-huis verkoop, telefonische verkoop en consultancy wordt gedaan. Jij stuurt alle junior people managers en de teamleiders aan.  

 

Het traject en werkzaamheden

De eerste 6 maanden begin je als HD360.nl accountmanager. HD360.nl is Google streetview voor bedrijven. Hierbij wordt Google streetview bij bedrijven naar binnen doorgetrokken. Het doel is om bedrijfsgegevens te optimaliseren binnen de Google omgeving middels het uitvoeren van een Google Street View virtuele tour. Hierdoor ontstaat een completer profiel binnen Google en worden bedrijven beter gevonden. Een eerste indruk maak je tenslotte maar één keer! (Check die van ons in onze vestiging Utrecht: https://goo.gl/maps/otXXH3XYN7v).

 

Je werkzaamheden bestaan uit het contacten van warme en koude klantcontacten, om deze toe te voegen aan de Google Streetview campagne. Je focust je in de eerste drie maanden voornamelijk op koude acquisitie. Daarna wordt het mogelijk om afspraken in te plannen en daadwerkelijk bedrijven te bezoeken. Na drie maanden kruip je meer in de rol van een accountmanager, waarbij je zelf virtuele tours gaat maken en deze verkoopt aan bedrijven.  Na zes maanden is het mogelijk om door te groeien naar Google consultant. Tijdens je opleidingstraject word je opgeleid tot Google expert. Wanneer je het juiste niveau hebt bereikt, ga je jouw klanten helpen met online marketing campagnes als Google consultant.

 

Jij hebt: 

 • Commercieel inzicht;
 • Een enorme drive en winnaarsmentaliteit;
 • HBO werk- en denkniveau; 
 • Ambitie om de top te halen; 
 • Ervaring in de sales;
 • Een streepje voor op andere kandidaten wanneer je ervaring hebt met online marketing of telefonische verkoop. 

Jij wilt: 

 • Je persoonlijk ontwikkelen en de beste versie van jezelf worden;
 • Altijd uitgedaagd worden in je werk;
 • Een proactieve houding ontwikkelen;
 • Werken in een bedrijf dat er echt voor haar mensen staat;
 • Geen enkele vrijdagmiddagborrel missen;
 • €1733 – €5000 per maand verdienen.

Collega’s aan het woord

“Voordat ik hier begon met werken had ik nog nooit iets in de verkoop gedaan. Toen ik de eerste werkdag gelijk drie acties had verkocht, had ik  het gevoel dat ik blijkbaar toch iets goed deed. Dat had ik van te voren niet verwacht!”

Sanne, Promotor bij Brand Solutions Utrecht

 

Benieuwd geworden wat wij voor jou kunnen betekenen?